Test av Holistic Oreganoolja

Från tillverkaren Holistic kommer normalt sett några av de bästa oljorna för för hälsan. Vi hade därför naturligtvis höga förväntningar när vi testade denna Oreganoolja från nämnda tillverkare. Holistics Oreganoolja är relativt ny. Vi har i alla fall inte sett att de haft en oreganoolja i sitt sortiment tidigare. För bara några år sedan var oreganoolja relativt ovanligt på den svenska marknaden. Allt eftersom svenskarna upptäckt fördelarna med oreganoolja så tycks flera av de större hälsoföretagen kommit med sina egna produkter med oljan i.

Fördelen med att köpa sin oreganoolja från just Holistic är att man får en produkt av hög kvalitet från en aktör med ett gott rykte i branschen. Även om Holistic kanske aldrig haft marknadens billigaste priser på sina oljor så vet man att man får det man söker. Det vill säga en produkt bra kvalitet med det innehåll man vill åt.

Oreganoextraktet i denna olja är utspädd med jungfruolja för att göra den möjlig att hantera för externt såväl som internt bruk. Oljan är relativt koncentrerad så bara några få droppar per dos ger en bra effekt. Om man vill använda denna olja dagligen i förebyggande syfte skulle vi säga att bara en droppe räcker bra. Med tanke på hur länge en flaska räcker så är detta en relativt prisvärd hälsoprodukt. För en billig penning kan göra mycket för sin egen hälsa och välmående.

Koncentrerad och väldoftande

Att oljan innehåller det som utlovas känns med all tydlighet. Så fort man skruvar upp locket för första gången så sprids en väldoftande kraftfull doft av oregano. Tankarna skenar, åtminstone för oss, omedelbart till Medelhavet och matkulturen där. Den starka friska doften är verkligen uppfriskande och gör det till ett nöje att använda oljan varje dag. Samtidigt behöver man inte vara orolig att man själv ska gå runt och lukta oregano. Vi har i alla fall inte upplevt någon sådan i bieffekt ännu.

Denna kvalitativa produkt från Holistics kan användas allt från att behandla eller förebygga förkylning, halsont och allmänna problem med luftvägarna. Den är även utmärkt att använda som en hjälp för matsmältning. Om man vill ha en produkt som är säker, effektiv och håller vad den lovar så behöver man inte leta vidare.

Köpa Holistic Oreganoolja