Test av Solgar Wild Oregano oil

Detta är förmodligen de mest populära kapslarna med oreganoolja på den svenska marknaden. Faktum är att denna produkt med tiden blivit en riktig storsäljare. Vi kan verkligen förstå att detta är en produkt som säljer bra då den i alla fall enligt vår erfarenhet är ett väldigt potent hjälpmedel mot vanliga förkylningar. Vi är många som haft denna produkt hemma i hyllan under många år nu och upplevt dess positiva effekter. Genom åren har vi kunnat konstatera att den kan hjälpa med allt från magproblem till urinvägsinfektion och candida-svamp.

Ett problem med ren oreganoolja är att det är väldigt starkt och kan vara obehagligt att svälja. Även om man blandar ut oljan med mycket vatten eller annan olja så kan den vara obehaglig att ha i mun och hals. Dessa problem slipper man smidigt och effektivt med hjälp av denna produkt från Solgar. Tack vare att oljan är inkapslade i lättsvalda kapslar av softgel så behöver man varken smaka eller lukta på oljan innan den går ner. Allt som behövs är lite vatten och vips så är tabletten nere i magen. Väl på insidan börjar kapseln upplösas så att oreganooljan kan börja verka inifrån.

I kapseln finns en blandning av oreganoolja och olivolja. Ren oreganoolja hade nämligen varit allt för stark för mage och tarmar att hantera. Smidigheten att konsumera oljan i kapselform gör att man inte är så sugen på att gå tillbaka till att dricka den flytande oljan igen om man tidigare testat detta.

Hög kvalitet med flertalet nyttiga ämnen

Den kanske viktigaste komponenten i denna produkt är karvakrolet som är den verksamma beståndsdelen i oreganoolja. Eftersom halten av karvakrol är hög i kapslarna från Solgar så kan man vara säker på att det är en bra produkt man får för pengarna. Vi är väldigt nöjda med de resultat vi upplevt vid regelbundet och/eller periodvis användning av denna produkt. Vissa användare äter kapslarna mer regelbundet för att förebygga exempelvis förkylningar. Andra tar dem under eller i början av förkylningssymtom eller luftvägsbesvär för att förebygga och minska problemen. Om man äter kapslarna mer regelbundet så rekommenderar vi dock att man gör regelbundna pauser. Vi har nämligen upplevt problem med magvärk vid allt för intensiv förbrukning.

Förutom en hög halt av karvakrol innehåller denna produkt en mängd andra nyttigheter. Oljan innehåller exempelvis flavonoider, som är antioxidanter, vilka som bekant är mycket välgörande för kroppen. Utöver detta så finns ett flertal vitaminer och mineraler i oljan men även magnesium, zink, järn och kalcium. Det är alltid roligt att hitta en hälsoprodukt som denna som man genuint tror på och som kan ge märkbart positiva effekter inom sina behandlingsområden. Det finns flera olika produkter med oreganoolja i kapselform ute på marknaden idag men denna klassiker är definitivt fortfarande vår favorit!

Köpa Solgar Wild Oregano oil