Test av Pure Vild Oreganoolja Eko

Detta är en bra olja i Pure serien. Denna oreganoolja har en carvacrolhalt på hela 82 procent. Även om carvacrolhalten inte är allt så är det den viktigaste indikatorn på hur effektiv oljan är. Carvacrol är nämligen den verkande substansen i oreganooljan.

Just denna olja har vi funnit vara särskilt effektiv på att att behandla utslag och problematisk hud. Pure Vild Oreganoolja är lite av en mirakelolja för oss som då och då har problem med huden. Vid exempelvis en hudinfektion kan man droppa några droppar av denna produkt i en liten större mängd vegetabilisk olja och massera in i huden. Genom att upprepa detta regelbundet så kan man relativt snabbt se att huden läker. Det är bland annat oljans bakteriedödande egenskaper som gör att att huden hålls ren och tillåts läka ifred.

Denna olja har ångdestillerats fram från vilda oreganoplantor från Medelhavet. Något som man med all tydlighet kan känna när man doftar på oljan. Oljan doftar härligt och påminner om matkulturen kring Medelhavet med sin doft av oregano. Förutom carvacrol finns även de verksamma ämnena rosmarinsyra och tymol i denna olja. Tymol är ett ämne med antiseptiska egenskaper medan rosmarinsyran är en kraftfull antioxidant.

Billig och bra produkt

Detta är en eterisk olja av bra kvalitet till ett pris som är lägre än många av konkurrenternas. Att man kan hitta en så här pass bra olja till ett relativt billigt pris är glädjande. Med denna produkt finns inga hinder för att kunna ta del av oreganooljans positiva egenskaper i vardagen.

Denna produkt är utmärkt att använda för hud och hårvård. Man kan blanda ner några droppar av oljan i sina vanliga skönhetsprodukter för att ta del av de goda effekterna. Oljan går även bra att andas in genom att använda en doftspridare. En annan metod vi kan rekommendera är att stryka lite av den utspädda oljan exempelvis på bröstet och låta den sakta förångas.

Köpa Pure Vild Oreganoolja